Frigarui de muschi de ananas

Frigarui de muschi de ananas
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, frigăruile de mușchi cu ananas ar putea fi o rețetă minunată fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 de calorii, 29 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de friptură de mușchi de vită, ghimbir măcinat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Frigărui de mușchi la Mediterane, Frigărui de mușchi la grătar și Frigărui de mușchi la grătar cu piersici și ardei.

Instrucțiuni

1
Scurgeți ananasul, rezervând sucul. Dați ananasul la frigider. Într-un castron mic, combinați sucul de ananas, sosul de soia, zahărul brun, uleiul, ghimbirul, usturoiul și piperul. Rezervați 1/3 cană de marinată pentru ungere și 1/3 cană pentru servire; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Nuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci TocateNuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci Tocate
AnanasAnanas
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
1/4 Cană Plus 1 Lingură înlocuitor De Ou, împărțit1/4 Cană Plus 1 Lingură înlocuitor De Ou, împărțit
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
1/2 Cană De Kiwi Feliat1/2 Cană De Kiwi Feliat
Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțitAmestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Turnați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați cuburi de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De VităCuburi De Carne De Vită
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
3
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Pe frigarui de metal sau din lemn inmuiat, infiletati alternativ bucatele de vita si ananas. Prăjiți, neacoperit, la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte sau prăjiți 4-6 inci de la foc până când carnea de vită ajunge la starea dorită, ungeți frecvent cu o porție de marinadă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
MarinadaMarinada
1 Ardei Galben Dulce Mediu1 Ardei Galben Dulce Mediu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
4
Serviți cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista