Frigarui de miel cu sos de muștar granulat
Frigarui de miel cu sos de muștar granulat scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, căței de usturoi, muschi de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Frigarui de muschi de miel marinat irlandez si usturoi cu sos de miere, Cotlete de miel cu sos de mentă și muștar, și Sos De Muștar Granulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau mini-procesor, combinați uleiul vegetal, ceapa, vinul, rozmarinul, usturoiul și muștarul Dijon și amestecați până se omogenizează.
Transferați marinada într-o pungă de plastic resigilabilă, adăugați mielul și dați-l la frigider peste noapte.
Într-un castron mic, combinați muștarul din cereale integrale, crme frache, miere și câte un vârf de cayenne și piper negru; bateți până se omogenizează.
Scoateți mielul din pungă și răzuiți marinada.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Condimentați mielul cu sare și piper negru, adăugați-l în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați subțire mielul, pliați bucățile și aruncați-le pe murături de lemn.
Se transferă într-un platou și se servește imediat cu sosul de muștar.