Frigarui de miel a La Plancha cu Piperrada

Frigarui de miel a La Plancha cu Piperrada
Frigarui de miel a La Plancha cu Piperradan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1010 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 12,85 USD pe porție. Un amestec de semințe de muștar măcinat, boia de ardei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Piperrada, Frigarui de miel pe gratar, și Frigarui De Miel Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: Plancha sau pancake tigaie, 1 ziar (de preferință spaniolă!), Frigarui de bambus de 6 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Așezați bucățile de miel pe frigarui de bambus (3 până la 4 bucăți pe frigarui) și așezați-le într-o tigaie mare. Înveliți frigarui de miel cu marinată și acoperiți. Frigider frigarui marinat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Încălziți o plancha sau o tigaie la foc mare. Condimentează frigarui cu sare kosher. Căutați fiecare frigarui de miel, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Serviți pe un platou mare peste Piperrada.
1
Combinați șalotul, ardeiul guindilla, cimbru, arpagic, rozmarin, chimen, semințe de fenicul, semințe de muștar, șofran și boia împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sucul de lămâie și adăugați încet ulei de măsline în timp ce bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Încălziți o tigaie plancha sau pancake griddle la foc mediu-mare și înnegriți cu atenție ardeii roșii pe toate părțile. Odată suficient de carbonizat, îndepărtați, înfășurați ziarul și lăsați-l deoparte să se răcească. Când ardeii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, scoateți cu grijă semințele și îndepărtați pielea carbonizată. Feliați ardeiul roșu decojit în fâșii subțiri și adăugați într-un bol mediu cu usturoi și crenguțe întregi de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ulei de măsline, aruncați împreună și marinați cel puțin 20 de minute sau până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista