Frigarui De Legume La Gratar
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 193 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente taco, porumbul urechii, pansamentul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură la grătar și Kabobs de legume, Carne de vită și legume la grătar, și Pui La Grătar-Kabobs De Legume.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de bambus sau lemn, înmuiați-l în apă timp de 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Se amestecă condimentul taco și pansamentul. Filetați ingredientele rămase, alternând legumele, pe 2 frigarui, lăsând spațiu între bucăți.
Periați amestecul de pansament peste legume.
Acoperiți și grătați kabobs peste cărbuni medii de 4 inci de la căldură 25 până la 30 de minute, întorcându-vă frecvent și perindând cu pansament, până când legumele sunt fragede.