Frigarui de creveți și citrice la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveți la grătar și frigarui de citrice. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ardei gras, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Creveți Citrice La Grătar, Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, și Frigarui De Creveti La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați coaja, pudra de chili și sarea de mare.
Adăugați creveți în castron cu amestec de condimente și aruncați până când este bine acoperit. Acoperiți și refrigerați, cel puțin 30 de minute.
Alternativ, filetați creveți, pene de citrice și ardei pe frigarui de 12 (10 inci) (ar trebui să existe mai multe pe frigărui).
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Așezați frigăruile pe grătar. Grătar, întorcându-se ocazional, până când creveții sunt roz și ardeii sunt ușor carbonizați (3-5 minute).
Transferați frigarui pe platoul de servire.
Serviți creveți cu sos romesco.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.