Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline

Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline
Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 300 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze de oregano proaspăt culese, maioneză, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline, Orzo grecesc și salată de creveți la grătar cu vinetă de muștar-mărar, și Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la mare. Filetați 3 creveți pe 2 frigarui (astfel încât creveții să stea plat). Repetați cu creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se unge cu ulei și se condimentează cu boia și sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Bateți împreună maioneza, oțetul de vin alb, muștarul și mărarul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți creveții pe un platou și stropiți imediat cu vinetă de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Combinați iaurtul, măslinele, oregano, sucul de lămâie și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Serviți creveții cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista