Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline

Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 300 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frunze de oregano proaspăt culese, maioneză, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Frigarui de creveți la grătar cu sos de muștar-mărar și sos de iaurt Negru de măsline, Orzo grecesc și salată de creveți la grătar cu vinetă de muștar-mărar, și Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar la mare. Filetați 3 creveți pe 2 frigarui (astfel încât creveții să stea plat). Repetați cu creveții rămași.
Se unge cu ulei și se condimentează cu boia și sare și piper, după gust. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și tocmai gătiți, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Bateți împreună maioneza, oțetul de vin alb, muștarul și mărarul într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper, după gust.
Puneți creveții pe un platou și stropiți imediat cu vinetă de muștar.
Combinați iaurtul, măslinele, oregano, sucul de lămâie și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Serviți creveții cu sos pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.