Frigarui de creveți la grătar cu Feta cu lămâie

Frigarui de creveți la grătar cu lămâie-Herb Fetan este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție conține 175 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, oregano, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Cu Fustă De Ierburi La Grătar Cu Cartofi Cu Lămâie-Feta, Emeril ' s Lemon-herb Grilled Shrimp, și Frigarui de pui cu vinaigrette de ierburi proaspete și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Filetați 3 creveți pe fiecare frigărui și așezați frigarui într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Combinați 1 linguriță ulei de măsline, 2 lingurițe oregano, coajă de lămâie, 1 lingură suc de lămâie, usturoi și 1/4 linguriță piper; se toarnă peste frigarui, întorcându-se pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider 15 minute.
Locul frigarui pe gratar rack acoperite cu spray de gătit, și gratar 5-6 minute sau până când făcut, de cotitură frigarui ocazional.
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline, 1 linguriță de oregano, 1 lingură de suc de lămâie, 1/4 linguriță de piper și brânză feta; aruncați ușor.
Scoateți creveții de pe grătar și așezați 2 frigarui pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă uniform cu feta cu lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.