Frigarui de creveți All-in-One cu orez la grătar

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Dacă aveți pansament, ceapă verde, orez instant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de creveți și ananas la grătar peste orez cu nucă de cocos, Frigarui de Creveți Curry la grătar cu ceapă la grătar și sos de ardei roșu, și Frigarui De Creveți La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Aruncați creveții cu pansament de 1/4 cană.
Scurgeți; aruncați pansamentul. Filetați creveții uniform pe 4 frigarui.
Stivă 3 (14-inch) pătrate de folie. Fold folie în jumătate, apoi dublu-ori 2 laturi opuse pentru a face pungă. Puneți orez, dovlecei și ardei în pungă. Adăugați treptat bulionul și pansamentul rămas. Folie dublă în partea de sus a pungii pentru a sigila.
Pachet de grătar 10 până la 15 min. sau până când lichidul este absorbit.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, frigarui de creveți la grătar 5 min. sau până când creveții devin roz.
Se amestecă amestecul de orez pe platou; se acoperă cu creveți și ceapă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.