Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar

Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar
Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 83 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, tomatillos, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: amestecați sarea kosher, zahărul brun în apă rece de 1 litru până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
1
Se amestecă uleiul de măsline din cupa de la calibru, 2 lingurițe de usturoi tocat, pătrunjel cu frunze plate, fulgi de ardei roșu și vin alb uscat într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Vin Alb SecVin Alb Sec
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți creveții din saramură. Se spală și se usucă bine. Aruncați-le cu marinada, acoperiți și marinați timp de 1 oră, acoperite la frigider.Pentru salsa: într-un robot de bucătărie, combinați tomatillos, restul de linguriță de usturoi și serrano chile; puls pentru a toca fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați avocado și ceapa verde și pulsați până când tocmai ați amestecat. Salsa finită ar trebui să aibă o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Așezați salsa într-un castron mic și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin, sucul de lămâie, sarea și piperul. A se păstra, acoperit și refrigerat până la 2 ore. Aruncați cu coriandru chiar înainte serving.To grătiți creveții: aprindeți un foc de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scurgeți creveții din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Așezați cei 6 creveți pe o suprafață de lucru în fața dvs. alternând creveții la stânga și la dreapta, băgându-i în ei înșiși, urmând forma lor naturală. Asigurați creveții cu 2 frigarui, astfel încât să se prăjească uniform și să se răstoarne ușor.Grătiți creveții peste cărbuni fierbinți până când abia sunt fierți, aproximativ 3 până la 4 minute în total, întorcându-se la jumătate. Grătiți feliile de lămâie până se înmoaie și bine marcate de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați creveții și feliile de lămâie pe farfurii și acoperiți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista