Frigarui de creveti cu Vinaigreta de rosii carbonizate

Frigarui de creveti cu Vinaigreta de rosii carbonizate
Frigarui de creveți cu vinaigretă de roșii carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 163 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, creveți, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți De Ghimbir Cu Gust De Roșii Carbonizate, Frigarui De Creveti Rosii-Busuioc, și Tortellini și frigarui de creveți cu sos de roșii uscat la soare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (căldură mare). Aruncați creveții cu sare grosieră în castron. Filetați 6 creveți pe fiecare frigăruie metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Între timp, tăiați ceapa verde în bucăți lungi de 3 inci, rezervând blaturi verzi; felii subțiri. Înveliți ușor bucățile de ceapă verde lungă de 3 inci și roșiile cu 1 linguriță de ulei. Grătiți bucățile de ceapă verde și roșiile până când sunt vezicule și ușor carbonizate, întorcându-se frecvent, aproximativ 2 minute pentru ceapa verde și 6 minute pentru roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați restul de 3/4 cană de ulei, oțet de vin Sherry și cayenne. Se amestecă până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați 1 cană de pansament într-un castron mic; se amestecă 1 lingură de ceapă verde feliată subțire și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Periați pansamentul rămas peste creveți. Creveți la grătar până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Lingură 2 1/2 linguri pansament rezervat pe fiecare din cele 6 farfurii, folosind spatele lingurii pentru a se întinde pe farfurie. Se acoperă cu 1 frigăruie de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Presărați creveții cu blaturile de ceapă verde tăiate subțire rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista