Frigarui de capra cu sos de ierburi de otet

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Frigarui de capră cu sos de ierburi de oțet ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 576 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, frunze de coriandru, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Frigarui de pui marocan cu sos de ierburi, Puiul lui Rover cu sos de brânză de capră–ierburi, și Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Suflați arpagicul, coriandrul, pătrunjelul, oțetul, piperul și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de tocat. În timp ce mașina funcționează, turnați uleiul de măsline prin tubul de alimentare deschis într-un dribling lent pentru a face o lumină sauce.No robot de bucătărie? Tocați arpagicul, coriandrul și pătrunjelul pe o tăietură, apoi zdrobiți-le cu celelalte ingrediente într-un mortar cu un pistil până la pastă. Picurați în ulei, măcinând amestecul într-un sos pe măsură ce uleiul este adăugat în dribsuri și drabs. Acesta nu va fi la fel de buna ca cea de la un procesor de alimente, dar va face într-o pinch.No robot de bucătărie, fără mortar, fără pistil? (Ești sigur că ai vrut să cumperi o carte de bucate de capră?) Puteți face acest sos legănând un cuțit prin ierburi pe o tăietură până când sunt tocate, aproape purificate, apoi adăugând sare cu granulație grosieră și ștergând partea lamei cuțitului peste mizerie, folosind sarea granulată pentru a zdrobi în continuare ierburile într-o pulpă. Răsturnați toate acestea într-un castron, amestecați oțetul și piperul; apoi amestecați uleiul de măsline într-un flux lent și constant.
Așezați jumătate din acest sos de plante într-un castron mare (rezervați restul într-un castron separat la frigider pentru o garnitură).
Adăugați cuburile de carne, boiaua și cardamomul. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 12 ore.
Infilați cuburile de carne pe frigarui și puneți-le deoparte la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul, fie încălzind un grătar cu gaz la foc mare (aproximativ 550 de metri cubi F [288 de metri cubi c]), fie construind un pat de cărbune cu căldură mare într-un grătar cu cărbune. Dacă nu doriți să folosiți grătarul afară, încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până la fumat. Pe măsură ce grătarul se încălzește, scoateți sosul rezervat din frigider, astfel încât să revină la temperatura camerei. Puteți chiar să-l ardeți câteva secunde pentru a scoate frigul (dar nu vă încălziți prea tare sau gustul va deveni prea pronunțat, aproape amar.)
Puneți frigăruile direct pe foc (sau în tigaia pentru grătar). Grătiți timp de 6 minute, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile și un termometru cu citire instantanee introdus într-un cub fără a atinge frigăruia registre 160 buc.f (71 buc. c).
Serviți frigarui cu sosul rezervat pe lateral.