Frigarui de caise si rozmarin
Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., caise și rozmarin frigarui ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de caise, suc de portocale, lichior de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Frigarui de pui-caise, Frigarui de iepure si caise, și Frigarui De Creveți De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați caisele în două, suliți-le pe tulpinile de rozmarin, făcându-le să se suprapună.
Pentru sirop, combinați mierea cu sucul de portocale, reduceți într-o cratiță, adăugați untul și lichiorul de piersici, reduceți din nou: textura trebuie să fie siropoasă.
Gatiti frigaruile de caise la foc mare timp de 5 minute.
Se servește imediat, acoperit cu sirop.
non-vintage acidulate sau un delicios dulce chenin blanc
De la St Arprofane Reynaud ' s Barbecue & Grill de la St Arprofane Reynaud. Text copyright 2011 Murdoch Books Pty Ltd.; fotografie Copyright 2011 Petrina Tinsley. Publicat în Statele Unite de Lyons Press, o amprentă a Globe Pequot Press.