Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de scoici de mare, condimente creole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kabobs de creveți și scoici, Creveți la grătar și frigărui de scoici, și Frigarui creveți și ananas Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mic până când solidele din lapte se așează pe fundul cratiței. Îndepărtați orice spumă din partea superioară a untului topit. Puneți cu grijă lichidul auriu (untul clarificat) din cratiță într-o altă cratiță mică; aruncați solidele din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Pentru untul clarificat în cratiță, adăugați ceapa, fructele de mare și condimentele de pește, pudra de usturoi și sosul de ardei iute; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Sos Fierbinte
Condimente De Pește
Praf De Usturoi
Fructe De Mare
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați scoici și creveți în vas de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Se toarnă amestecul de unt peste scoici și creveți; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Unt
Creveți
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
6
Grătar de căldură. Când este gata de grătar,grătar cu ulei. Alternativ, filetați 3 scoici și 2 creveți pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 12 până la 14 inci; amestec de unt de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Unt
Creveți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Fulgi De Legume
7
Așezați kabobs pe grătar cu gaz la foc mediu sau pe grătar cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 6-10 minute sau pana cand scoicile devin opace si crevetii devin roz, intorcandu-se o data si periand frecvent cu amestec de unt. Dacă este necesar, reîncălziți amestecul de unt înainte de a peria pe kabobs. Aduceți la fierbere orice amestec de unt rămas; serviți cu kabobs.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.