Frigarui Condimentat de porc si ardei rosu cu sos meteoric de Mango

Frigarui Condimentat de porc si ardei rosu cu sos meteoric de Mango
Frigarui Condimentat de porc și ardei roșu cu sos de Mango Meteoric ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Frigarui De Friptură Condimentat Cu Mango, Carne de porc la grătar, piper și mango se amestecă cu sos de arahide, și Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează. Lingura într-un castron; se amestecă ceapa, busuiocul și jalapeo. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați în cuburi de 32 (3/4 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Puneți carnea de porc și ardeiul gras într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Stropiți cu ulei și presărați cu condimente, aruncând bine pentru a acoperi. Filetați 1 bucată de ardei gras și 1 cub de porc pe fiecare dintre frigarui de 32 (6 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Așezați kebab-urile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți kebab-urile cu sos de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista