Frigarui Antipasto
Această rețetă face 20 de porții cu 100 de calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 70 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui Antipasto ar putea fi un mare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, inimi de anghinare marinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Frigarui Antipasto, și Frigarui Antipasto Cu Mezeluri.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și tapetați o foaie de copt cu folie. Semințe și miez de ardei și tăiate în jumătate.
Așezați ardeii înjumătățiți, cu pielea în sus, pe foaia de copt și fierbeți până se înnegrește, 10 până la 12 minute.
Transferați într-o pungă de hârtie, sigilați punga și lăsați să se aburească timp de 10 minute. Țineți ardeii sub apă curentă rece pentru a îndepărta pielea. Se usucă cu prosoape de hârtie și se taie în pătrate.
Filetați inimile de anghinare, ardeii și brânza pe 24 de frigarui mici sau scobitori mari, alternând decorativ.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, muștarul, uleiul, sarea și piperul până se omogenizează și se omogenizează. Aranjați frigarui pe un platou mare.
Periați liberal cu amestec balsamic și presărați pătrunjel sau busuioc, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.