Fried Collards și mere

Fried Collards și mere
Fried Collards și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, mere fuji, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Mere Prăjite, Ceapă prăjită și mere, și Mere Prăjite Din Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați verdeața în frunze. Tăiați și aruncați tulpina dură din centrul frunzelor; stivuiți frunzele și rulați, începând de la 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
RolaRola
2
Tăiați în felii groase de 1/4 inch; clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge bine. Se amestecă verdeața în ulei vegetal fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 2 minute sau până când verdeața începe să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Ulei VegetalUlei Vegetal
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați bulion de pui, sare, oțet și ardei roșu zdrobit uscat; se prăjește 3 minute sau până când verdeața este crocantă. Amestecați ușor merele; gatiti, amestecand des, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Supă De PuiSupă De Pui
OțetOțet
MărMăr
VerziiVerzii
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista