Fried Bass
Fried Bass ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cap la magazin și ridica apă, fileuri dungi file de bas, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar, Bas Prăjit În Tigaie, și Biban De Mare Prăjit În Tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Bateti ouale si apa impreuna intr-un bol; pune oul se spală deoparte.
Presărați fileurile de bas pe ambele părți cu condimente Cajun și piper de lămâie. Dragați fileurile în făină și scuturați orice exces. Înmuiați fileurile în spălarea ouălor, apoi înmuiați fileurile în chipsurile de cartofi zdrobite.
Prăjiți peștele în tigaia preîncălzită până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cu pene de lămâie.