Fricassee de vită cu șalotă, fenicul și Madeira necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 500 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui, fenicul și anghinare Fricassee, și Fricassee Carne De Vită Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc; carne de vită în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați carne de vită, fenicul, șalotă și usturoi și sotati 5 minute sau până când carnea se rumeneste. Se amestecă ardeiul gras și Madeira, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Madeira
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați escarole, muștar și cimbru; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
În timp ce carnea de vită fierbe, puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scurgere. Întoarceți cartoful în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați lapte și 1/2 linguriță de sare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Serviți amestecul de carne de vită peste piure de cartofi.