Fricassee de vită cu șalotă, fenicul și Madeira necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 500 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de pui cu lămâie cu șalotă și Moreluri, Pui, fenicul și anghinare Fricassee, și Fricassee Carne De Vită Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc; carne de vită în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați carne de vită, fenicul, șalotă și usturoi și sotati 5 minute sau până când carnea se rumeneste. Se amestecă ardeiul gras și Madeira, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Frișcă Suplimentară Groasă
Madeira
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați escarole, muștar și cimbru; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
În timp ce carnea de vită fierbe, puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgere. Întoarceți cartoful în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați lapte și 1/2 linguriță de sare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Serviți amestecul de carne de vită peste piure de cartofi.