Fricassee de pui cu sparanghel

Fricassee de pui cu sparanghel
Fricassee cu pui cu sparanghel durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 388 de calorii , 33 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, făină, tăiței și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 74% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fricassee ușoară de pui , sparanghel, ceapă roșie și salată Asiago și friptură de entrecotă cu sparanghel .

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, sarea dacă doriți și boia; pune 2 linguri deoparte. Ungeți puiul cu amestecul de făină rămas. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
Halbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt FiartăHalbă 9 Uncii Lichide De Apă Proaspăt Fiartă
Micro Mentă, Pentru OrnatMicro Mentă, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente De Salvie1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente De Salvie
2 Căni (16 Uncii) De Smântână Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, împărțite2 Căni (16 Uncii) De Smântână Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, împărțite
2
Combinați 1-3/4 căni de bulion și mărar; se toarnă peste pui. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Adăugați sparanghelul; acoperiți și fierbeți timp de 8 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 170 ° și sparanghelul este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Între timp, combinați bulionul rămas și amestecul de făină rezervat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
5
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de sparanghel; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute. serviți puiul și sosul cu tăiței dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
şalotă, Feliată De 1/8 Inch Grosimeşalotă, Feliată De 1/8 Inch Grosime
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
2 Linguri Caju Usor Sarate2 Linguri Caju Usor Sarate
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista