Fricassee de pui cu sparanghel
Fricassee cu pui cu sparanghel durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 388 de calorii , 33 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, făină, tăiței și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 74% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fricassee ușoară de pui , sparanghel, ceapă roșie și salată Asiago și friptură de entrecotă cu sparanghel .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, sarea dacă doriți și boia; pune 2 linguri deoparte. Ungeți puiul cu amestecul de făină rămas. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei.
Combinați 1-3/4 căni de bulion și mărar; se toarnă peste pui. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați sparanghelul; acoperiți și fierbeți timp de 8 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 170 ° și sparanghelul este aproape fraged.
Între timp, combinați bulionul rămas și amestecul de făină rezervat până se omogenizează.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de sparanghel; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute. serviți puiul și sosul cu tăiței dacă doriți.