Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dijon Mustard Chicken Fricassee. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 636 calorii, 46G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pătrunjel, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui De Muștar Dijon Cu Usturoi Verde, Pui Cu Sos Cremos De Muștar Dijon, și Pui la grătar cu muștar Balsamic Dijon.
Instrucțiuni
1
Combinați muștarul, 1 lingură de pătrunjel, 1 1/2 lingurițe de cimbru și pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar; aruncați bine pentru a acoperi. Se răcește 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Muștar
Pătrunjel
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Scoateți puiul din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
3
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adauga ceapa tocata la tigaie, și saut 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoi la tigaie, și saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă vinul și bulionul de pui, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă 1 lingură de pătrunjel și restul de 1 1/2 lingurițe de cimbru. Puneți puiul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pui întreg
Pătrunjel
Usturoi
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți puiul din tigaie cu o lingură cu fante. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
10
Gatiti sosul, neacoperit, la foc mediu 4 minute sau pana cand este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
11
Se toarnă sosul peste pui și se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel.