Fricassee de găină de vânat cu praz cremos și Vadoum
Fricassee de găină de vânat cu praz cremos și Vadoum este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 744 calorii, 43G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei turcesc sau vegetal, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Fricassee de găină de vânat cu praz cremos și Vadoum, Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Orez Sălbatic Și Praz, și Mămăligă cremoasă cu Fricassee de ciuperci Trufate.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală medie grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti coloana vertebrala si varfurile aripilor pana se rumenesc bine pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați apă și aduceți la fierbere, degresând ocazional spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți, neacoperite, 30 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând și apoi aruncând solidele. Se fierbe stocul până se reduce la aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
1
Găinile se usucă și se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea adâncă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Găini brune în loturi (fără aglomerare), întorcându-se o dată, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Înjumătățiți părțile de praz alb și verde pal pe lungime, apoi tăiați-le în bucăți de 1 inch și spălați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
5
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură, apoi se gătește prazul cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper la foc mediu-mare, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, până când prazul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere. Se amestecă în stoc, smântână și vadouvan. Cuibărește găinile, cu pielea în sus, în praz. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament. Se fierbe ușor 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Praz
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Îndepărtați pergamentul și fierbeți până când găinile sunt fierte, încă aproximativ 10 minute.
8
Transferați găinile într-un platou și fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
1
Fricassee poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți ușor.