Fricassee De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă

Fricassee De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות,? Fricassee de ciuperci sălbatice peste Polenta ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1607 calorii, 120g de proteine, și 113g de grăsime fiecare. Pentru $11.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prajiti cu mamaliga cu ciuperci si Anghinare, Fricassee de pui și ciuperci sălbatice, și Sparanghel Prăjit Și Fricassee De Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de bulion de pui la fiert într-o oală acoperită. În timp ce bulionul se apropie de fierbere, începeți fricassee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ulei și unt. Când untul se topește în ulei, se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, 10 minute sau pana cand ciupercile sunt toate intunecate si fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați oțet în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Oțetul se va găti în aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați stoc în tigaie și scallions. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Amestecați polenta de gătit rapidă în bulionul de pui fierbinte până când se masează. Se amestecă untul și brânza și se condimentează cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Serviți mămăligă acoperită cu fricassee de ciuperci de-a lungul cotletelor de vițel de salvie sau altă selecție de antreu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista