Fricass de pui cu smochine și sos de Port

Fricass de pui cu smochine și sos de Port
Fricass de pui cu smochine și sos de Port este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1403 calorii, 106g de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $14.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, căței de usturoi, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos De Afine Cu Port Și Smochine Uscate, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port.

Instrucțiuni

1
Așezați smochinele, portul și 1 frunză de dafin într-un castron mediu. Acoperiți și lăsați smochinele să se marineze la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SmochineSmochine
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați puiul cu sare și piper. Înfășurați 3 bucăți de șuncă în jurul fiecărei bucăți de pui, fixându-le cu știfturi metalice sau scobitori. Topiți 3 linguri de unt în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
FolieFolie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați șalotă și usturoi în oală. Saut până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se adauga 2 foi de dafin, rosii, telina si coriandru; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CoriandruCoriandru
TomateTomate
țelinățelină
7
Adăugați 1/4 cană Port din marinada de smochine. Întoarceți puiul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
PortPort
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați 2 căni de bulion de pui. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, adăugând mai mult bulion dacă este prea uscat și întorcând puiul ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Pui întregPui întreg
9
Între timp, transferați portul rămas din marinada de smochine într-o cratiță mică. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PortPort
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc și se adaugă smochine; se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
11
Transferați puiul pe platou. Se fierbe sosul până se reduce ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
SosSos
12
Se toarnă sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
13
Se servește cu smochine în sos de Port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SmochineSmochine
PortPort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista