Fricass de pui cu smochine și sos de Port este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1403 calorii, 106g de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $14.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, căței de usturoi, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos De Afine Cu Port Și Smochine Uscate, Sos de afine cu Port și smochine uscate, și Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port.
Instrucțiuni
1
Așezați smochinele, portul și 1 frunză de dafin într-un castron mediu. Acoperiți și lăsați smochinele să se marineze la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Smochine
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați puiul cu sare și piper. Înfășurați 3 bucăți de șuncă în jurul fiecărei bucăți de pui, fixându-le cu știfturi metalice sau scobitori. Topiți 3 linguri de unt în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Folie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați șalotă și usturoi în oală. Saut până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se adauga 2 foi de dafin, rosii, telina si coriandru; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Coriandru
Tomate
țelină
7
Adăugați 1/4 cană Port din marinada de smochine. Întoarceți puiul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Port
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați 2 căni de bulion de pui. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, adăugând mai mult bulion dacă este prea uscat și întorcând puiul ocazional, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Pui întreg
9
Între timp, transferați portul rămas din marinada de smochine într-o cratiță mică. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Port
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc și se adaugă smochine; se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
11
Transferați puiul pe platou. Se fierbe sosul până se reduce ușor, aproximativ 4 minute. Se amestecă restul de 1 lingură de unt.