Fricass corrode de carne de vită și fasole Fava

Fricass corrode de carne de vită și fasole Fava
Fricassul de carne de vită și fasole Fava ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,53 USD pe porție. O porție conține 908 calorii, 51G de proteine, și 44G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de vită, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), și Fricassee Carne De Vită Fiartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea proaspata in oala mare cu apa sarata clocotita 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți favas.
3
Așezați într-un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgere. Alunecați pielea exterioară de pe fiecare fasole și aruncați pielea; așezați fasolea într-un castron mare. (Dacă folosiți fasole congelată, nu albiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Lucrand in loturi, se adauga carnea de vita si saut-ul doar pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați carnea de vită într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Topiți restul de 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adauga ceapa; saut pana cand este frageda si aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați fasole fava; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
10
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute.
11
Între timp, bateți frisca, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou, sarea și piperul într-un castron mic pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de cremă în amestecul de fasole fava. Gatiti la foc mediu-mic doar pana cand sosul se ingroasa usor si amestecul se incalzeste, aproximativ 6 minute (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Se adaugă carnea de vită și se amestecă până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
13
Transferați fricassee pe platoul cu ramă.
14
Se presara cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
1
Fasolea proaspătă este disponibilă pe piețele din Orientul Mijlociu, pe unele piețe ale fermierilor și în unele supermarketuri. Fasolea fava congelată cu coajă dublă este vândută pe piețele din Orientul Mijlociu; nu necesită albire înainte de a fi utilizate în această rețetă. Dacă este disponibil, fasolea lima proaspătă poate fi, de asemenea, înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista