Fricasee de Poulet et Cepes

Fricasee de Poulet et Cepes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fricasee de Poulet et Cepes. O porție conține 1043 calorii, 67g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, stoc de pui, pui prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cocteil Cepes, Pate ' aux Cêpes (Tagliatelle cu Ciuperci Porcini și Crème Fraîche), și Fricasee uimitoare de pui – puteți face pui de citrice pentru cină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în porții. Începeți prin îndepărtarea picioarelor și tăiați în jumătate tăind la articulația centrală, oferindu-vă un tambur și o coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Tăiați gâtul și feliați-l în bucăți mici și puneți-l împreună cu aripile în bulionul de pui. Tăiați pieptul și puneți partea din spate a puiului în stocul fierbinte. Tăiați sânul real în 3 bucăți și îndepărtați oasele mici. Uscați porțiile de pui cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți puțin unt clarificat într-o tigaie și, când este fierbinte, așezați picioarele și coapsele pentru a prăji (aceste porții durează cel mai mult timp pentru a găti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
După câteva minute, întoarceți bucățile de pui. Ar trebui să fie o culoare aurie crocantă. Acum adăugați pieptul de pui și lăsați toate bucățile să continue să gătească. Întoarceți porțiunile de sân până când sunt colorate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
5
Încălziți o altă tigaie și adăugați untul nemestecat pentru a începe 'Roux'. Odată ce untul s-a topit, scoateți tigaia de pe foc și adăugați făina. Amestecați - l bine, apoi reveniți la foc și amestecați 'roux' rapid, astfel încât toată făina să fie gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Întoarceți din nou porțiile de pui și reduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți rouxul de pe foc și amestecați treptat în bulionul de pui. Se amestecă rapid, astfel încât să nu se formeze bulgări. Reveniți la foc și aduceți sosul la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe timp de 3 minute și apoi se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Adăugați sucul din cositorul de cepes, vinul alb și smântâna în sosul fierbinte. Aduceți totul la fierbere amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Întoarceți din nou puiul și adăugați usturoiul. Lăsați-l să renunțe la aroma sa doar 2 minute, apoi aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Bateți sosul până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Turnați untul și sucurile de pui într-un vas și prăjiți cepele cu puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se toarnă sosul peste pui și cepes și se adaugă sucul din trufă și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Așezați întregul preparat într-un vas de servire încălzit și presărați feliile de trufe deasupra.
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista