Fresh Lima Bean Gratins
Fresh Lima Bean Gratins ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare și piper, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se gătește: Sigarillas (fasole cu aripi), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Fasole Lima Proaspătă, și Lima Bean Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor, topiți 3 linguri de unt în ulei.
Adăugați șalotele și cimbrul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare timp de 1 minut. Acoperiți bine și prăjiți aproximativ 30 de minute, până când sunt foarte fragede.
Între timp, într-o cratiță mare cu apă sărată, gătiți limasul până se înmoaie, 5 minute.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare.
Se întinde pe prosoape de hârtie și se usucă.
Transferați șalotele și cimbrul pe o farfurie; lăsați cât mai multă grăsime în tigaie. Coborâți cuptorul la 37
Îndepărtați frunzele de cimbru de crengute și reveniți la șobolani.
Adăugați făina în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 1 minut.
Se adaugă jumătate și jumătate și se fierbe până se îngroașă, 5 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă limele, șalotele, cimbrul și roșiile; condimentează cu sare și piper. Spoon în șase 1 1/2-cana ramekins și a stabilit pe o foaie de copt.
Într-un castron, aruncați panko și pătrunjelul cu 1 lingură de unt topit; presărați peste gratine.
Coaceți timp de 30 de minute, până la barbotare. Porniți broilerul și fierbeți timp de 2 minute, doar până se rumenesc.
Lăsați gratinele să se odihnească 10 minute înainte de servire.