Fresh Fruit Ice Trio: Lime, Pepene Verde Și Ananas
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fresh Fruit Ice Trio: Lime, pepene verde și ananas ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, zahăr, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Pumn De Pepene Verde Cu Var Proaspăt Și Mentă Zdrobită, Pineapple-Lime Fructe Dip, și Mojito cu ananas proaspăt și fructe de pasiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Var
Ingrediente de care veți avea nevoie
Var
2
Pregătiți un sirop simplu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță setată la foc mediu. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se lasă siropul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
5
Adăugați sucul de lămâie și congelați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
6
Se toarnă siropul simplu și sucul de lămâie într-o tigaie de copt nereactivă de 9 x 11 inci și se amestecă coaja de tei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
7
După 1 oră, amestecați bine amestecul, folosind o furculiță. Reveniți la congelator încă o oră, apoi amestecați din nou. Lăsați amestecul să înghețe cel puțin 6 ore sau peste noapte (nu este necesar să continuați să amestecați după ce ați făcut-o de două ori).
8
Serveste
9
Scoateți tigaia din congelator și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute. Folosind o furculiță, răzuiți gheața de fructe și serviți-o într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
10
Pepene verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
11
Pregătiți un sirop simplu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
12
Combinați zahărul și apa într-o cratiță setată la foc mediu. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc și se lasă siropul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
14
Pureați pepenele verde și congelați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
15
Pureați bucățile de pepene verde (este bine dacă semințele mici sunt încă atașate) într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se toarnă siropul simplu, Sucul de lămâie și piureul de pepene verde într-o tigaie de copt nereactivă de 9 x 11 inci și se amestecă bine. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Suc De Lămâie
Pepene Verde
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
17
După 1 oră, amestecați bine amestecul, folosind o furculiță. Reveniți la congelator încă o oră, apoi amestecați din nou. De data aceasta lăsați amestecul să înghețe cel puțin 6 ore sau peste noapte (nu este necesar să continuați să amestecați după ce ați făcut-o de două ori).
18
Serveste
19
Scoateți tigaia din congelator și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute. Folosind o furculiță, răzuiți gheața de fructe și serviți-o într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
20
Ananas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
21
Pregătiți un sirop simplu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
22
Combinați zahărul și apa într-o cratiță setată la foc mediu. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
23
Se ia de pe foc și se lasă siropul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
24
Pureați ananasul și congelați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
25
Pureați bucățile de ananas într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
26
Se toarnă siropul simplu și piureul de ananas într-o tigaie de copt nereactivă de 9 x 11 inci și se amestecă bine. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Ananas
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
27
După 1 oră, amestecați bine amestecul folosind o furculiță. Reveniți la congelator încă o oră, apoi amestecați din nou. De data aceasta lăsați amestecul să înghețe cel puțin 6 ore sau peste noapte (nu este necesar să continuați să amestecați după ce ați făcut-o de două ori).
28
Serveste
29
Scoateți tigaia din congelator și lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute. Folosind o furculiță, răzuiți gheața de fructe și serviți-o într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
30
NOTE DE GĂTIT
31
Tehnicifăcând Sirop Simplu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
32
Siropul simplu este numele dat zahărului dizolvat în apă. Nu este suficient să amestecați doar puțin zahăr în apă; trebuie încălzit ușor, astfel încât zahărul să se dizolve efectiv. Acest lucru se face pentru a evita o textura gresita. Pregătire în AVANSACEASTA este cu siguranță o rețetă care trebuie pregătită din timp, deoarece înghețurile au nevoie de câteva ore pentru a îngheța corect. După ce înghețurile au fost înghețate, acestea pot fi răzuite, plasate în recipiente etanșe și congelate până când este nevoie—textura va fi bine. Înghețatele înghețate pot fi păstrate la congelator câteva săptămâni. Dacă vă păstrați înghețurile înghețate, împiedicați gheața să absoarbă arome din congelator prin înfășurarea completă a recipientelor de depozitare cu folie de plastic. Acest lucru va asigura un mediu etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Zahăr
Apă
Folie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
33
Retipărit cu permisiunea Simply Mexican de Lourdes Castro, drepturi de autor 200
34
Fotografie Copyright 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Ten Speed Press.