Franks în sos dulce de arahide-grătar
Rețeta Franks în sos dulce de arahide-grătar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 20 de porții cu 97 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, sos original pentru grătar, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Franks Dulce-Acrișor, Pui cu sos de grătar cu unt de arahide, și Sos Dulce De Grătar Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 4 ingrediente in cratita medie la foc mediu 3 pana la 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se amestecă în franks. Aduceți doar la fierbere, amestecând constant.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile pot fi împerecheate cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.