Francisco ' s Blender Salsa

Francisco ' s Blender Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați blenderul lui Francisco Salsan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ceapă, frunze de coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salsa Cu Blender Ușor, Blender Salsa Verde, și Salată De Blender În Stil Restaurant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile tăiate cubulețe cu ardei verzi chile, pastă de roșii, coriandru, suc de lămâie și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți imediat sau refrigerați în recipiente sigilate.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista