Franceză într-un Flash: morcov și Brie Puffs
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Franceză într-o clipă: pufurile de morcov și Brie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 22 și costă 7 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Franceză într-o clipă: salată simplă de morcovi cu muștar și nuci, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Adăugați morcovii în cratița medie și acoperiți cu apă sărată rece. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe până când este extrem de fraged, aproximativ 20 de minute și se scurge.
Adăugați morcovi și 1/2 cană de apă în blender și amestecați până se omogenizează complet.
Puneți amestecul de morcovi într-o cratiță medie și adăugați untul. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Luați tigaia de pe foc și aruncați-o în făină. Se amestecă energic cu lingura de lemn pentru a combina. Întoarceți oala la foc mediu-mic și amestecați cu lingura de lemn până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă, aproximativ 1 minut.
Așezați aluatul într-un castron și adăugați câte 1 ou, amestecând cu lingura de lemn pentru a încorpora bine fiecare ou. Se amestecă chervilul tocat. Aluatul va fi gros și lipicios.
Folosiți o lingură mică de înghețată pentru a face aproximativ 20 până la 22 de bile de aluat pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament. Apăsați o bucată de brie în centrul fiecărei mingi. Folosiți un deget umed pentru a apăsa pe orice margini de patiserie care ar putea arde.
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 și gătiți până când este umflat și auriu, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Serviți imediat sau faceți o fantă în puf și introduceți un alt cub de brie în timp ce pufurile sunt încă extrem de fierbinți. Închideți și brie se va topi înăuntru.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.