Franceză într-o clipă: Choucroute Nouvelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, varză savoy, riesling și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Franceză într-o clipă: mazăre Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie saut cu laturile înalte la foc mediu. Aranjați cârnații în tigaie și rumeniți timp de 2 minute, până când apare puțină crustă pe părțile inferioare. În timp ce gătesc, folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a înjunghia fiecare cârnați de trei ori pe lungimea sa, lăsând nări mici pentru ca cârnații să "respire" în timp ce gătesc. La sfârșitul celor 2 minute, răsturnați cârnații și creați aceleași găuri pe partea inversă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați suficient Riesling pentru a acoperi cârnații cu aproximativ 2/3 în sus. Nu trebuie să așteptați ca cealaltă parte să se rumenească. Rezervați cel puțin 1/4 cană de vin. Întoarceți căldura la mare. Condimentează lichidul de gătit cu sare și piper. Întoarceți cârnații din când în când în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Riesling
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Lăsați cea mai mare parte a vinului să fiarbă. După aproximativ 40 de minute, va rămâne foarte puțin lichid și va fi colorat cu sucuri de cârnați și gros. Cârnații vor începe să se rumenească în unt de la începutul procesului de gătit, așa că reduceți căldura la mediu. Odată ce sunt suficient de rumenite pe o parte, răsturnați cârnații și rumeniți încă câteva minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Când cârnații sunt crocanți și aurii pe ambele părți, scoateți-i din tigaie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1/4 cană de Riesling pe care ați rezervat-o mai devreme și bateți sosul de tigaie la o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
6
Plăcuți choucroute prin așezarea varzei Savoy fierte (rețeta urmează) într-un castron mare și larg. Apoi feliați toți cârnații în jumătate pe un unghi și aranjați-i deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savuroasă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă sosul de tigaie peste tot și se ornează cu pătrunjel proaspăt cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Serviți cu muștar Dijon și cornichons și, desigur, baghetă caldă și o altă sticlă rece de Riesling alsacian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Cornișon
Baguette
Riesling
9
Varză Savoy fiartă cu muștar pentru Choucroute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savuroasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, apoi adăugați oțetul de mere, Riesling și o mână de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Riesling
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați firele de varză în apă și blanch timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Scurgeți într-o strecurătoare mare și alergați sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Puneți aceeași oală în aragaz la foc mic și adăugați 1 1/2 linguri de unt și uleiul de măsline. Când untul este topit, adăugați arpagicul, pătrunjelul și varza și ridicați focul la mediu-mare. Condimentează cu sare și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(rezervati 1 Lingura)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
14
Se sotează 5 minute până când cea mai mare parte a excesului de apă s-a evaporat. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
15
Puneți varza fiartă într-un castron mare și acoperiți cu lingura rămasă de unt. Aruncați pentru a acoperi pe măsură ce untul se topește și acoperiți varza Savoy cu jumătățile de cârnați și sosul lor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savuroasă
(rezervati 1 Lingura)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.