Franceză într-un Flash: Choucroute Nouvelle

Franceză într-o clipă: Choucroute Nouvelle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 147 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, varză savoy, riesling și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Franceză într-o clipă: mazăre Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie saut cu laturile înalte la foc mediu. Aranjați cârnații în tigaie și rumeniți timp de 2 minute, până când apare puțină crustă pe părțile inferioare. În timp ce gătesc, folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a înjunghia fiecare cârnați de trei ori pe lungimea sa, lăsând nări mici pentru ca cârnații să "respire" în timp ce gătesc. La sfârșitul celor 2 minute, răsturnați cârnații și creați aceleași găuri pe partea inversă.
Adăugați suficient Riesling pentru a acoperi cârnații cu aproximativ 2/3 în sus. Nu trebuie să așteptați ca cealaltă parte să se rumenească. Rezervați cel puțin 1/4 cană de vin. Întoarceți căldura la mare. Condimentează lichidul de gătit cu sare și piper. Întoarceți cârnații din când în când în timp ce gătesc.
Lăsați cea mai mare parte a vinului să fiarbă. După aproximativ 40 de minute, va rămâne foarte puțin lichid și va fi colorat cu sucuri de cârnați și gros. Cârnații vor începe să se rumenească în unt de la începutul procesului de gătit, așa că reduceți căldura la mediu. Odată ce sunt suficient de rumenite pe o parte, răsturnați cârnații și rumeniți încă câteva minute pe cealaltă parte.
Când cârnații sunt crocanți și aurii pe ambele părți, scoateți-i din tigaie pe o farfurie.
Adăugați 1/4 cană de Riesling pe care ați rezervat-o mai devreme și bateți sosul de tigaie la o consistență netedă.
Plăcuți choucroute prin așezarea varzei Savoy fierte (rețeta urmează) într-un castron mare și larg. Apoi feliați toți cârnații în jumătate pe un unghi și aranjați-i deasupra.
Se toarnă sosul de tigaie peste tot și se ornează cu pătrunjel proaspăt cu frunze plate.
Serviți cu muștar Dijon și cornichons și, desigur, baghetă caldă și o altă sticlă rece de Riesling alsacian.
Varză Savoy fiartă cu muștar pentru Choucroute
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, apoi adăugați oțetul de mere, Riesling și o mână de sare.
Adăugați firele de varză în apă și blanch timp de 3 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare mare și alergați sub apă rece.
Puneți aceeași oală în aragaz la foc mic și adăugați 1 1/2 linguri de unt și uleiul de măsline. Când untul este topit, adăugați arpagicul, pătrunjelul și varza și ridicați focul la mediu-mare. Condimentează cu sare și piper negru crăpat.
Se sotează 5 minute până când cea mai mare parte a excesului de apă s-a evaporat. Se amestecă muștarul.
Puneți varza fiartă într-un castron mare și acoperiți cu lingura rămasă de unt. Aruncați pentru a acoperi pe măsură ce untul se topește și acoperiți varza Savoy cu jumătățile de cârnați și sosul lor de tigaie.