Franceză într-un Flash: andive Gratins
Franceză într-o clipă: Gratine andive ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.94 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. O porție conține 286 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare kosher, gruyincrumerre, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort, Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un vas mic, topiți untul la foc mediu.
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Bateți laptele și gătiți 5 minute la foc mediu, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper.
Înfășurați fiecare andivă în șuncă.
Se toarnă jumătate din sosul B-chamel pe fundul unui vas de copt.
Așezați andivele în vas și acoperiți cu sosul rămas. Se acoperă cu brânza și se acoperă vasul cu folie.
Coaceți 25 de minute, scoateți folia și coaceți încă 30 de minute.