Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote

Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de somon, CR aproxormme fra aproxince, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote, Franceză Într-O Clipă: Cod En Papillote, și Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndoiți o bucată mare de pergament în jumătate și tăiați-o pentru a crea o formă de pungă.
3
Așezați sparanghelul pe o parte a pergamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Așezați somonul deasupra, condimentați cu sare și piper, apoi așezați frunzele de măcriș deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
SorrelSorrel
5
Top cu CR fra aproxormme fra, vin alb, si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6
Sigilați prin plierea marginii în pliuri, una suprapunându-se pe ultima. Trucul este să-l pliați în orice mod care să nu permită scăparea aburului, folosind câteva capse, dacă este necesar.
7
Notă: există mai multe moduri de a sigila pergamentul sau folia atunci când gătiți en papillote. Regula generală este să faci tot ce vrei, atâta timp cât pachetul este foarte bine sigilat, permițând să nu scape abur. Folia sau folia căptușită cu pergament facilitează procesul. Dar dacă folosiți doar pergament, desigur mai plăcut din punct de vedere estetic, mergeți în jur, plisând marginile. Am fost cunoscut pentru a capsa cutelor finală pentru securitate, atât tehnice și emoționale. Iată instrucțiunile complete Serious Eats pentru gătitul tradițional papillote.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Parcați pachetele papillote pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista