Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de somon, CR aproxormme fra aproxince, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote, Franceză Într-O Clipă: Cod En Papillote, și Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Îndoiți o bucată mare de pergament în jumătate și tăiați-o pentru a crea o formă de pungă.
Așezați sparanghelul pe o parte a pergamentului.
Așezați somonul deasupra, condimentați cu sare și piper, apoi așezați frunzele de măcriș deasupra.
Top cu CR fra aproxormme fra, vin alb, si coaja de lamaie.
Sigilați prin plierea marginii în pliuri, una suprapunându-se pe ultima. Trucul este să-l pliați în orice mod care să nu permită scăparea aburului, folosind câteva capse, dacă este necesar.
Notă: există mai multe moduri de a sigila pergamentul sau folia atunci când gătiți en papillote. Regula generală este să faci tot ce vrei, atâta timp cât pachetul este foarte bine sigilat, permițând să nu scape abur. Folia sau folia căptușită cu pergament facilitează procesul. Dar dacă folosiți doar pergament, desigur mai plăcut din punct de vedere estetic, mergeți în jur, plisând marginile. Am fost cunoscut pentru a capsa cutelor finală pentru securitate, atât tehnice și emoționale. Iată instrucțiunile complete Serious Eats pentru gătitul tradițional papillote.
Parcați pachetele papillote pe o foaie de copt și coaceți timp de 12 până la 15 minute.