Franceză într-o clipă: somon crocant fript cu sfeclă

Franceză într-o clipă: somon crocant fript cu sfeclă
Franceză într-o clipă: somonul crocant fript cu sfeclă este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Dacă aveți ulei de măsline, sfeclă, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote, Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel, și Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fiert. Curățați sfecla și tăiați fiecare sfeclă în 8 pene. Sareți apa clocotită și fierbeți sfecla până se înmoaie până la un cuțit, aproximativ 25 de minute, în funcție de mărimea sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge și se lasă deoparte. Notă: dacă gătiți atât sfeclă aurie, cât și roșie, fierbeți cele două culori separat, sau sfecla roșie cu pata sfecla aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De AurSfeclă De Aur
Sfeclă RoșieSfeclă Roșie
3
Preîncălziți broilerul. În timp ce sfecla se gătește, prăjiți panko-ul. Într-o tigaie mică antiaderentă saut saut, amestecați panko, 1 linguriță de ulei de măsline, rozmarin și sare și piper. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand panko devine maro auriu-mai putin de 5 minute. Puneți deoparte într-un singur strat pe un prosop de hârtie pentru a se răci și a rămâne crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Condimentează fiecare file de somon cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și sare și piper. Faceți 4 grămezi de tulpini proaspete de cimbru pe o foaie de copt căptușită cu pergament și așezați o bucată de somon pe fiecare pat de cimbru, punând cimbru sub somon. Aruncați sfecla cu 1 linguriță de ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați între și alături de fileurile de somon. Fierbeți somonul și sfecla la aproximativ 6 inci de sursa de căldură (a doua plasare a raftului de sus) până când somonul este crocant și auriu deasupra și gătit: 15 minute. Dacă preferați somonul dvs. mai puțin bine gătit, scoateți-l după 10 până la 12 minute (somonul ar trebui să înregistreze 130 de minute cu un termometru de citire instantanee introdus în partea cea mai groasă pentru mediu rar, 150 de minute pentru bine făcut). Se acoperă cu firimiturile de panko de rozmarin și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista