Franceză într-o clipă: somon crocant fript cu sfeclă

Franceză într-o clipă: somonul crocant fript cu sfeclă este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. Dacă aveți ulei de măsline, sfeclă, panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote, Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel, și Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert. Curățați sfecla și tăiați fiecare sfeclă în 8 pene. Sareți apa clocotită și fierbeți sfecla până se înmoaie până la un cuțit, aproximativ 25 de minute, în funcție de mărimea sfeclei.
Se scurge și se lasă deoparte. Notă: dacă gătiți atât sfeclă aurie, cât și roșie, fierbeți cele două culori separat, sau sfecla roșie cu pata sfecla aurie.
Preîncălziți broilerul. În timp ce sfecla se gătește, prăjiți panko-ul. Într-o tigaie mică antiaderentă saut saut, amestecați panko, 1 linguriță de ulei de măsline, rozmarin și sare și piper. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand panko devine maro auriu-mai putin de 5 minute. Puneți deoparte într-un singur strat pe un prosop de hârtie pentru a se răci și a rămâne crocant.
Condimentează fiecare file de somon cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și sare și piper. Faceți 4 grămezi de tulpini proaspete de cimbru pe o foaie de copt căptușită cu pergament și așezați o bucată de somon pe fiecare pat de cimbru, punând cimbru sub somon. Aruncați sfecla cu 1 linguriță de ulei de măsline și sare și piper.
Așezați între și alături de fileurile de somon. Fierbeți somonul și sfecla la aproximativ 6 inci de sursa de căldură (a doua plasare a raftului de sus) până când somonul este crocant și auriu deasupra și gătit: 15 minute. Dacă preferați somonul dvs. mai puțin bine gătit, scoateți-l după 10 până la 12 minute (somonul ar trebui să înregistreze 130 de minute cu un termometru de citire instantanee introdus în partea cea mai groasă pentru mediu rar, 150 de minute pentru bine făcut). Se acoperă cu firimiturile de panko de rozmarin și se servește imediat.