Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră

Rețeta franceză într-o clipă: salata verde cu sos cremos de brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână salată verde, nuci, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această salată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră, Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă, și Salată de primăvară cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați brânza de capră, maioneza, jumătate și jumătate și oțetul până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și mult piper negru.
Aruncați ușor salata verde cu pansamentul. Salvați tot ce rămâne într-un recipient închis la frigider. Completați salata cu pene de roșii, arpagic și nuci.