Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră

Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră
Franceză într-o clipă: salata de spanac cu căpșuni și brânză de capră ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o salată. 222 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica jurnal brânză de capră, ulei vegetal, panko, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră, Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă, și Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori.

Instrucțiuni

1
Lucrând pe rând, înmuiați fiecare medalion de brânză de capră în ou, apoi în panko, apăsând pe firimituri pentru a adera ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Așezați pe o foaie de copt mică căptușită cu pergament și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
În blender, combinați 4 căpșuni, oțet, ulei de măsline și miere. Pur și simplu până la neted și îngroșat, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tăiați subțire restul de 8 căpșuni și aruncați în castron cu spanac și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți uleiul vegetal în tigaie de 10 inci la foc mediu până când strălucește. Prăjiți medalioanele reci de brânză de capră până devin aurii și crocante, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte, folosind o spatulă de pește cu fante pentru a întoarce brânza în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați salata cu niște vinaigretă (va fi în plus) și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Puneți brânza de capră deasupra salatei și serviți imediat cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista