Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori

Rețeta franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 597 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți spanac pre-spălat, făină, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma florile comestibile, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan cu var de zmeură cu crustă de nucă de cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Franceză într-o clipă: Paillard de pește-spadă cu salată de citrice, Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, și Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, pregătiți pansamentul pentru salată. Într-un borcan, combinați oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul de cereale, mierea, crinculme fraiche și sarea și piperul. Răsuciți capacul și agitați puternic.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți Cotletele de porc așezându-le între două bucăți de folie de plastic și lovindu-le în mod repetat cu un sucitor până când au o grosime de aproximativ 1/2 inch. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt crăpat.
Configurați-vă stația de panificare punând făina într-o singură tigaie. Ouăle și muștarul Dijon trebuie bătute împreună cu sare și piper în a doua tigaie. Firimiturile panko și baguette trebuie aruncate împreună în a treia tigaie. Treceți ușor bucățile de porc bătute prin toate cele trei stații, scuturând orice exces.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu și adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul și a crește aproximativ 1/4 inch-suficient pentru a prăji puțin adânc.
Gatiti carnea de porc aproximativ trei minute pe fiecare parte, pana devine aurie.
Transferați pe o foaie de copt și terminați de gătit timp de 5 minute la cuptor.