Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori

Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori
Rețeta franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 597 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți spanac pre-spălat, făină, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma florile comestibile, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan cu var de zmeură cu crustă de nucă de cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Franceză într-o clipă: Paillard de pește-spadă cu salată de citrice, Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, și Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, pregătiți pansamentul pentru salată. Într-un borcan, combinați oțetul, uleiul de măsline, usturoiul, muștarul de cereale, mierea, crinculme fraiche și sarea și piperul. Răsuciți capacul și agitați puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți Cotletele de porc așezându-le între două bucăți de folie de plastic și lovindu-le în mod repetat cu un sucitor până când au o grosime de aproximativ 1/2 inch. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Configurați-vă stația de panificare punând făina într-o singură tigaie. Ouăle și muștarul Dijon trebuie bătute împreună cu sare și piper în a doua tigaie. Firimiturile panko și baguette trebuie aruncate împreună în a treia tigaie. Treceți ușor bucățile de porc bătute prin toate cele trei stații, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
BaguetteBaguette
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu și adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul și a crește aproximativ 1/4 inch-suficient pentru a prăji puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Gatiti carnea de porc aproximativ trei minute pe fiecare parte, pana devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Transferați pe o foaie de copt și terminați de gătit timp de 5 minute la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista