Franceză într-o clipă: midii cremoase de șofran și paste de spanac

Franceză într-o clipă: cremă de șofran și paste de spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.71 pe portie. Un amestec de șofran, sare kosher, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Franceză într-o clipă: sandvișuri cu ceai de homar șofran, Franceză într-o clipă: Fettuccine cremoasă de ciuperci, și Franceză Într-O Clipă: Pissaladi Cataplirre Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați midiile într-un castron mare plin cu apă și gheață.
Adăugați 1 până la 2 linguri de făină universală și lăsați midiile să stea timp de 1 oră pentru a curăța. Clătiți midiile în apă curentă rece, scoateți orice barbă și aruncați și puneți midiile deoparte.
Aduceți oală mare de apă la fierbere și sare bine.
Adăugați paste și gătiți până la al dente.
Adăugați spanacul în apă fierbinte cu paste în ultima secundă, amestecați o dată pentru a scufunda, apoi scurgeți.
Între timp, într-o tigaie largă, încălziți uleiul și untul la foc mediu până se topesc.
Adăugați șalotă și usturoi și condimentați cu sare și piper. Transpirați, amestecând adesea cu lingura de lemn, până când șalotele sunt moi și translucide, aproximativ 4 minute.
Adăugați vin alb și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați bulion de pui și șofran, acoperiți și creșteți căldura la mare și aduceți lichidul la fierbere.
Adăugați midii în oală și reduceți focul la mediu. Acoperiți și fierbeți până când toate midiile s-au deschis, 6 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna.
Adăugați pastele scurse și spanacul și reveniți la foc mic, amestecând timp de 1 minut, până când pastele au absorbit o parte din sosul și culoarea șofranului.
Scoateți midiile din coji și amestecați înapoi în paste, dacă doriți.