Franceză într-o clipă: Fettuccine cremoasă de ciuperci

Franceză într-o clipă: Fettuccine cremoasă de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați franceza într-o clipă: Fettuccine cu ciuperci cremoase. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 634 calorii. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Franceză într-un Flash (clasic): Wild ciuperci Vol-au-Vent, Franceză într-o clipă: midii cremoase de șofran și paste de spanac, și Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o oală mică acoperită, încălziți bulionul și ciupercile uscate împreună la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Într-o oală mare, cu față înaltă, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se adaugă ciupercile cremini și saut-ul, amestecând des, până se rumenesc, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
4
Adăugați șalota, usturoiul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent până când șalota este moale, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți ciupercile uscate reconstituite din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați bulionul la ciupercile și șalotele proaspete și gătiți până aproape absorbit, 1 minut. Opriți focul și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Gatiti fettuccina pana la al dente, rezervand 1/4 cana de apa de gatit inainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Într-un mini robot de bucătărie, amestecați împreună ciupercile uscate reconstituite și CR cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se adaugă amestecul la ciupercile proaspete saut, și se amestecă pentru a topi CR fra fra într-un sos. Aruncați pastele și adăugați suficientă apă pentru Paste pentru amestecul de ciuperci pentru a acoperi ușor firele de paste. Aruncați cu parmezan și serviți alături de o friptură tăiată feliată sau singură cu un strop de ulei de trufă neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux brut ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista