Franceză într-o clipă: Fettuccine cremoasă de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați franceza într-o clipă: Fettuccine cu ciuperci cremoase. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 634 calorii. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Franceză într-un Flash (clasic): Wild ciuperci Vol-au-Vent, Franceză într-o clipă: midii cremoase de șofran și paste de spanac, și Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o oală mică acoperită, încălziți bulionul și ciupercile uscate împreună la foc mediu până la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Într-o oală mare, cu față înaltă, încălziți untul și uleiul de măsline la foc mediu până când spumarea dispare.
Se adaugă ciupercile cremini și saut-ul, amestecând des, până se rumenesc, 6 până la 7 minute.
Adăugați șalota, usturoiul și cimbru și condimentați cu sare și piper. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent până când șalota este moale, 1 până la 2 minute.
Scoateți ciupercile uscate reconstituite din stoc.
Adăugați bulionul la ciupercile și șalotele proaspete și gătiți până aproape absorbit, 1 minut. Opriți focul și acoperiți oala.
Gatiti fettuccina pana la al dente, rezervand 1/4 cana de apa de gatit inainte de scurgere.
Într-un mini robot de bucătărie, amestecați împreună ciupercile uscate reconstituite și CR cca.
Se adaugă amestecul la ciupercile proaspete saut, și se amestecă pentru a topi CR fra fra într-un sos. Aruncați pastele și adăugați suficientă apă pentru Paste pentru amestecul de ciuperci pentru a acoperi ușor firele de paste. Aruncați cu parmezan și serviți alături de o friptură tăiată feliată sau singură cu un strop de ulei de trufă neagră.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux brut ros nr. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.