Franceză într-o clipă: dovlecei mici umpluți
Rețeta franceză într-o clipă: dovleceii umpluți sunt gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 338 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piper, mentă, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, Dovlecei Umpluți, și Dovlecei Umpluți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați blaturile de pe dovlecei și folosiți o linguriță pentru a scoate carnea și semințele, lăsând intact pereții exteriori ai dovlecelului. Tăiați bine carnea. Dacă folosiți dovlecei mici și lungi, tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți carnea în acest fel.
Într-un saut larg saut, încălziți 4 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, usturoiul și chili-ul și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana devine moale si translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați carnea de dovlecei și gătiți încă 5 minute. În cele din urmă, adăugați ierburile și pesmetul și gătiți ultimele 5 minute.
Se toarnă amestecul într-un castron de dimensiuni medii.
Amestecați nucile și brânza în amestecul de pesmet, rezervând 2 linguri de brânză în lateral.
Stropiți dovleceii cu uleiul de măsline rămas și frecați în interior și în exterior. Condimentați dovleceii în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți amestecul de pesmet în cavitate până când dovleceii sunt plini.
Așezați dovleceii și vârfurile lor mici de tulpină (separat) pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Presărați partea superioară a umpluturii cu brânza rămasă.
Coaceți timp de 15 minute. Scoateți dovleceii din cuptor, așezați vârfurile tulpinii deasupra umpluturii și înfășurați bine fiecare pachet întreg de dovlecei în folie. Înlocuiți toate cele 4 înapoi pe foaia de copt și coaceți până când dovlecelul este fraged, încă 15 minute. Desfaceți și serviți imediat.