Franceză într-o clipă: creme de bezea cu fructe de pădure Tricolore pentru Ziua Bastiliei

Franceză într-o clipă: creme de bezea cu fructe de pădure Tricolore pentru Ziua Bastiliei
Franceză într-o clipă: Tricolore Berry Meringue creme pentru Ziua Bastiliei este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 244 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, tulpini de coacăze, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Franceză într-o clipă: mazăre Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, adăugați smântâna și semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți până se înțepenește. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aranjați cuiburile de bezea pe un platou. Umpleți fiecare cu un sfert din crema de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Aranjați fructele de pădure deasupra. Pentru a le face să arate cât mai bine, aranjați mai întâi zmeura: un grup de 3 opus unui grup de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
5
Umpleți golurile cu afine și acoperiți cu un fir de coacăze roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
6
Serviți imediat, deși acestea se vor păstra bine acoperite cu folie de plastic la frigider timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista