Franceză Într-O Clipă: Chouchettes

Franceză Într-O Clipă: Chouchettes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați franceza într-o clipă: Chouquettes. Această rețetă servește 3. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 548 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Franceză într-o clipă: mazăre Franceză pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 8 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista