Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete

Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 669 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de paste campanelle, un fulgi de chili, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Franceză într-o clipă( vacanță): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită, Franceză într-o clipă: ușor minunat vinete Tian, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Tăiați blaturile de pe vinete și tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Presărați suprafețele tăiate ale vinetelor cu 1/4 linguriță de sare și lăsați într-o strecurătoare mare în chiuvetă să se scurgă timp de 30 de minute.
Tăiați cincimea superioară de pe capul usturoiului și înfășurați usturoiul strâns în folie.
Introduceți usturoiul în cuptor.
Odată ce usturoiul a fost la cuptor și vinetele s-au scurs timp de 30 de minute, uscați vinetele și aruncați jumătățile de vinete cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați vinetele tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Așezați vinetele cu usturoiul la cuptor și prăjiți timp de 30 de minute (usturoiul se va prăji în total 1 oră), până când carnea de vinete este complet moale.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste. Odată ce vinetele și usturoiul au ieșit din cuptor, scoateți carnea de pe pielea vinetelor și așezați carnea într-o strecurătoare de plasă peste chiuvetă pentru a îndepărta excesul de lichid. Strângeți usturoiul prăjit într-un robot de bucătărie și adăugați vinetele scurse.
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline, oțet, busuioc, fulgi de chili și sare și piper după gust. Rulați mașina până când amestecul de vinete este neted și catifelat. Pune deoparte.
Gatiti pastele pana cand sunt doar al dente si rezervati o cana de apa pentru paste inainte de a se scurge.
Adăugați pastele înapoi în oală și adăugați caviarul de vinete, o jumătate de cană la un moment dat, până când ați îmbrăcat pastele bine, dar ușor. Puteți adăuga o parte din apa rezervată pentru paste, lingură cu lingură, pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Puneți pastele fierbinți într-un castron mare și acoperiți cu nuci de pin, panglici de busuioc proaspăt și un strop suplimentar de ulei de măsline.
Serviți imediat, lângă pește la grătar sau singur.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.