Franceză într-o clipă: Alumete cu Pistou
Rețeta franceză într-o clipă: Alumetele cu Pistou ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 14 și costă 49 de cenți pe porție. Această garnitură are 58 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Franceză Într-O Clipă: Tilapia Cu Tarhon Pistou, Franceză într-o clipă: Paste cu mazăre dulce Pistou și Ch-ul, și Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul de pizza într-un castron mare uns ușor cu ulei de măsline. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed (fără a atinge aluatul) și acoperiți-l cu un prosop de bucătărie uscat. Se lasă să stea în loc cald și dovada timp de 2 ore.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. faceți pistou pulsând usturoiul în robotul de bucătărie până se toacă fin.
Adăugați busuioc și nuci de pin și pulsați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, curgeți în ulei de măsline. Răsturnați părțile laterale și pulsați din nou pentru a încorpora. Se condimentează amestecul cu sare și piper și se adaugă brânză. Puls pentru a combina. Ar trebui să existe 3/4 cană de pistou. Puneți lingura într-un castron mic și lăsați-o deoparte.
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă într-un dreptunghi de 16 inci pe 7 inci.
Întindeți 1/4 cană pistou pe o parte a aluatului.
Tăiați aluatul în fire lungi de 1/2 inch. Răsuciți de mai multe ori și așezați pe 2 foi de copt căptușite cu pergament. Periați ușor vârfurile de alumete cu ulei de măsline.
Coaceți 20 până la 25 de minute, rotind tigăile în cuptor, până devin aurii și crocante. Se răcește pe raft.
Se servește în borcane cu gem.