Franceză într-o clipită: Crab cu coajă moale Meuni Amperculre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dați franceză într-o clipă: Crab cu coajă moale Meuni Ucrumrore o încercare. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, lapte, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Crab Cu Coajă Moale, Crab Cu Coajă Moale Prăjită, și Crab BLT cu coajă moale la grătar sau sotat.
Instrucțiuni
Așezați crabii într-un castron cu lapte. Condimentează făina cu sarea și piperul. Dragați ușor crabii în făina condimentată.
Într-o tigaie largă, topiți două linguri de unt la foc mediu.
Așezați celelalte două linguri de unt într-o oală mică la foc mediu-mic. Topiți untul, apoi continuați să-l gătiți ușor până când solidele de unt devin maronii aurii.
Se adaugă felia de lămâie și se ia de pe foc.
Așezați crabii în tigaie cu untul și saut-ul până se rumenesc, rotind o dată, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Aranjați pe un platou și turnați sosul de unt de lămâie peste crabi.
Se ornează cu pătrunjel și/sau pene suplimentare de lămâie.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calvet Cremant de Bordeaux Brut ros nr. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.