Franceză Dressing I

Franceză Dressing I
Sos franțuzesc s-ar putea să fiu doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 409 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, boia de ardei, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pansament Francez, Pansament Francez, și Pansament Francez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună maioneza, laptele, oțetul, zahărul, boiaua, muștarul și sarea. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
OțetOțet
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista