Rețeta Fra Diavolo Jambalaya a lui Bobby Flay ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 2 ore. O porție conține 789 calorii, 65g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,82 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, Stilul chorizo, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Margarita de afine a lui Bobby Flay, Pizza Margherita a lui Bobby Flay, și Pizza de desert a lui Bobby Flay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați ardeii, roșiile și 5 căței de usturoi pe o foaie de copt, stropiți cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când ardeii și roșiile sunt ușor carbonizate și usturoiul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați într-un robot de bucătărie cu piureul chipotle și procesați până la neted; răzuiți într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
6
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați usturoiul feliat și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați fulgii de ardei roșu și gătiți timp de 20 de secunde. Se amestecă orezul și se gătește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați vodca și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
12
Adăugați piureul de roșii/ardei și suficient stoc pentru a acoperi, condimentați cu sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Adăugați chorizo și oregano, acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Ridicați capacul, adăugați midii, acoperiți din nou și gătiți până când midiile s-au deschis, aruncând orice nu, iar orezul este al dente și tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cutie De Spaghete Uscate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați carnea de homar și carnea de crab, busuiocul proaspăt, pătrunjelul și ceapa verde.
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.