Fra Diavolo Jambalaya de Bobby Flay

Fra Diavolo Jambalaya de Bobby Flay
Rețeta Fra Diavolo Jambalaya a lui Bobby Flay ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 2 ore. O porție conține 789 calorii, 65g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,82 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, Stilul chorizo, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Margarita de afine a lui Bobby Flay, Pizza Margherita a lui Bobby Flay, și Pizza de desert a lui Bobby Flay pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ardeii, roșiile și 5 căței de usturoi pe o foaie de copt, stropiți cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când ardeii și roșiile sunt ușor carbonizate și usturoiul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Transferați într-un robot de bucătărie cu piureul chipotle și procesați până la neted; răzuiți într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați chorizo și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
6
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-un cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați usturoiul feliat și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
10
Adăugați fulgii de ardei roșu și gătiți timp de 20 de secunde. Se amestecă orezul și se gătește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați vodca și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
12
Adăugați piureul de roșii/ardei și suficient stoc pentru a acoperi, condimentați cu sare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Adăugați chorizo și oregano, acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Ridicați capacul, adăugați midii, acoperiți din nou și gătiți până când midiile s-au deschis, aruncând orice nu, iar orezul este al dente și tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
14
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și amestecați carnea de homar și carnea de crab, busuiocul proaspăt, pătrunjelul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
CrabmeatCrabmeat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate47
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista