Fotografii de sfeclă roșie cu cuburi de gheață cu iaurt de tarhon
Rețeta se pot face fotografii de sfeclă roșie cu cuburi de gheață cu iaurt de tarhon în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 1 porții cu 891 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură scumpă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă, tarhon, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Cuburi De Gheață De Afine, Cuburi De Gheață Tofu, și Cuburi De Gheață Aromate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face cuburile de gheață, amestecați iaurtul cu o mână de frunze de tarhon tocate, apoi umpleți pe jumătate 2 tăvi de gheață cu 12 cuburi (cele mai mici pe care le aveți) cu amestecul. Acoperiți cu folie alimentară și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2
Puneți ceapa și zahărul într-o cratiță, acoperiți cu un capac, apoi gătiți la foc moderat timp de 10 minute, agitând din când în când tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă vinul și oțetul și se îndepărtează cu bule până se siropesc. Acum turnați bulionul, adăugați sfecla roșie și o mână de frunze de tarhon. Aduceți la fierbere, apoi gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Sifonada De Frunze De Kale
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Amestecați supa până se omogenizează, apoi treceți printr-o sită într-un castron, împingând cât mai mult din sfecla roșie pură. Condimentați cu mult piper negru, apoi serviți fierbinte în pahare cu un cub de gheață cu iaurt deasupra
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sifonada De Frunze De Kale
Gummy Salvatori De Viață
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Shot
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat