Fool-i-Ya-baise tocană de fructe de mare

Fool-i-Ya-baise tocană de fructe de mare
Fool-I-Ya-baise tocană de fructe de mare este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 519 calorii, 45g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 5.44 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, ulei de măsline, scoici de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Pădure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Încercați Tocană De Fructe De Mare, Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală largă și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 3 rotații ale tigaiei, aproximativ 3 linguri, ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul, prazul, ceapa, țelina și Golful. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați crengute de cimbru, coji de portocale și 2 mână de pătrunjel, rezervând niște pătrunjel tocat pentru garnitură. Se amestecă pentru a combina condimentele cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Sote legumele 5 până la 8 minute, până când prazul este fraged, dar totuși verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați vin și amestecați în 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul de pui și roșiile și amestecați bine pentru a combina. Aranjați peștele tăiat și scoicile în jurul tigaiei. Supă de supă de lingură peste și în jurul fructelor de mare. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia și gătiți 10 până la 12 minute, până când peștele și scoicile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Întindeți felii de baghetă pe o foaie de fursecuri. Rezervați cel puțin 6 felii pentru rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Așezați foaia în cuptor pentru a prăji ușor pâinea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Pentru rouille, într-un robot de bucătărie, așezați 4 căței de usturoi, ardei roșii prăjiți scursi și ardei chile sau fulgi de chili. Rupeți cele 6 bucăți de baghetă feliată în bucăți și aranjați în jurul bolului procesorului alimentar. Furați o ladă de stoc, aproximativ 1/4 cană, din tocană de pește în timp ce gătește și turnați-o peste pâine pentru a o umezi. Puls piper și pâine împreună, apoi porniți procesor. Stream în aproximativ 1 cană ulei de măsline extra-virgin într-un flux lent și constant. Când amestecul este neted și bine combinat, transferați într-un castron mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tocană De PeșteTocană De Pește
BaguetteBaguette
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Când peștele și scoicile sunt gătite, aranjați fructele de mare gătite în boluri puțin adânci. Se amestecă supa și polonic-l în jos și peste fructe de mare. Fiți în căutarea frunzelor de dafin, a tulpinilor de cimbru sau a cojilor de portocale și aruncați-le pe măsură ce le găsiți, în timp ce serviți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
13
Garnisiți tocană cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Serviți fool-i-ya-baise cu runde de pâine prăjită, care ar trebui să fie răspândite cu rouille și așezate pe linia de plutire deasupra bolurilor de tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

3inchbaghetă, crustă tăiatăbaghetă, crustă tăiată2baghete, cereți-le să fie tăiate la ghișeul de panificațiebaghete, cereți-le să fie tăiate la ghișeul de panificație1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.poate roșii zdrobite în stil gros sau roșii tăiate cubulețepoate roșii zdrobite în stil gros sau roșii tăiate cubulețe2(mequite, hickory sau arin)țelină, împărțită pe lungime, apoi tocatățelină, împărțită pe lungime, apoi tocată9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, de bună calitate, de la culoarul de supăstoc de pui, de bună calitate, de la culoarul de supă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul, 1/3 palmiersemințe de fenicul, 1/3 palmier1kgpește, tăiat în bucăți de 2 inci, cum ar fi snapper roșu și tilapiapește, tăiat în bucăți de 2 inci, cum ar fi snapper roșu și tilapia1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocat cu frunze plate, 3 pumnipătrunjel tocat cu frunze plate, 3 pumni4cuișoareusturoi, crăpat departe de pieleusturoi, crăpat departe de piele6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1praz, feliat pe lungime, apoi peste, felii de 1/2 inch, apoi spălate și drenatepraz, feliat pe lungime, apoi peste, felii de 1/2 inch, apoi spălate și drenate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin, 3 rotații ale tigaieiulei de măsline extra-virgin, 3 rotații ale tigaiei1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata2coaja de portocala, benzi de 3 sau 4 inch, realizate cu peeler de legumecoaja de portocala, benzi de 3 sau 4 inch, realizate cu peeler de legume2smallsardei iute roșu, însămânțat sau 1 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobitardei iute roșu, însămânțat sau 1 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit2ardei copți roșii prăjiți, borcănați sunt bine, dar uscați-iardei copți roșii prăjiți, borcănați sunt bine, dar uscați-i1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă8creveți și cu veneSare și piperSare și piper12scoici de mare, înjumătățitescoici de mare, înjumătățite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de la tocană de sus, luată în timp ce găteștestoc de la tocană de sus, luată în timp ce gătește1micibundle cimbru proaspăt, crengute, 4 până la 6, stânga întregibundle cimbru proaspăt, crengute, 4 până la 6, stânga întregi
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Revista