Fontina, spanac și ceapă Cr Amperpes

Fontina, spanac și ceapă Cr Amperpes
Fontina, spanacul și ceapa Cr Amperpes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 502 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Ceapă verde și Fontinan Arancini, și Pizza cu morcovi cu Fontinan și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, combinați 1 lingură de unt, ceapă, chimen și 1/2 cană de apă. Acoperiți și amestecați ocazional până când ceapa este foarte moale, 10 până la 15 minute (adăugați încă câteva linguri de apă dacă lichidul se evaporă înainte ca ceapa să fie gata), apoi descoperiți și amestecați des până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Strângeți excesul de lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Se amestecă spanacul cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați 2 1/2 căni de brânză și sare după gust; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați CRPE-urile ușor depărtate pe un blat, cu partea palidă în sus. Lingura cantități egale de spanac de umplere în jos centrul de crpes; rola pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Setați crpes umplut, cusături în jos și unul lângă altul, într-o caserolă superficială de 3 litri cu unt (9 pe 13 in.).
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit de 375 sau cuptor cu convecție de 350 până când este fierbinte în centru, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Presărați brânza rămasă într-o bandă în centrul crpes. Reveniți la cuptor și coaceți până se topește brânza, aproximativ 3 minute. Cu o spatulă largă, transferați CRPE-urile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista